Furtuna pe Bosfor - Rezumatul episodului 37

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:32

Cansu si Ozan sunt in pericol!

Atitudinea lui Cihan, dar si revederea lui Harun o determina pe Dilara sa-si doreasca sa divorteze, dupa mult timp in care refuzase sa se desparta de sotul sau pentru a-si proteja imaginea in inalta societate. Bulversat de hotararea Dilarei, Cihan incearca sa inteleaga motivul care a determinat-o pe aceasta sa ii redea libertatea. Pe de alta parte, Gulseren se simte responsabila pentru decizia Dilarei, insa Cihan ii marturiseste ca relatia cu sotia sa se incheiase cu mult timp inainte de intalnirea lor.

La randul sau, Gulseren ii spune despre impacarea sa cu Cansu, care a venit sa ii ceara iertare pentru toate jignirile aduse.

In acest timp, Harun isi urmeaza pas cu pas planul de razbunare impotriva lui Cihan si incearca sa il ademeneasca pe Rahmi. Profitand de pasiunea pentru jocurile de noroc a lui Rahmi, Harun il atrage cu usurinta in capcana pregatita.
Pe de alta parte, afacerile lui Cihan merg din ce in ce mai rau din cauza manevrelor puse la cale de Harun, care isi doreste ca imperiul Gurpinar sa se prabuseasca.

Controlul financiar al firmei lui Cihan pare sa reprezinte sfarsitul afacerilor de succes ale acestuia.
Intre timp, Keriman afla ca Hazal poate sa mearga de fapt si o inregistreaza in secret pentru a avea un as in maneca. Hazal vede pericolul in care se afla si face tot ceea ce ii cere matusa sa.

Secretul lui Hazal este pe cale sa fie descoperit, iar cea care il va dezvalui tuturor este nimeni alta decat Cansu.
Profund dezamagita de comportamentul fiicei sale, Dilara o alunga pe Hazal de la conac si o trimite la Gulseren, crezand ca cele doua au planuit farsa. Pe de alta parte, Cansu il viziteaza pe Ozan, care fugise din casa parintilor sai, pentru a-i marturisi despre jocul lui Hazal, insa cei doi sunt panditi de un nou pericol.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.