Furtuna pe Bosfor - Rezumatul episodului 38

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:33

Cihan plateste cu propria libertate pentru erorile tatalui sau!

In vreme ce Cihan incearca sa afle cine este de fapt dusmanul care il ataca subtil, Harun isi pune in aplicare un nou plan de razbunare impotriva acestuia.Barbatul se orienteaza catre Ozan, fiul lui Cihan, pe care isi doreste sa il atraga de partea sa, insa planul acestuia esueaza.

Pe de alta parte, Gulseren merge intr-un suflet la resedinta Gurpinar pentru a afla ce se intampla cu Hazal.

Aceasta constata cu surprindere ca tanara se recuperase complet. Convinsa ca Hazal complotase impreuna cu Gulseren, Dilara le alunga pe cele doua din casa sa. Desi este socata de comportamentul fiicei sale, Gulseren o aduce pe Hazal in casa prietenei sale, insa nu o iarta pentru fapta sa josnica.

Intre timp, Harun planuieste in continuare sa se razbune pe Cihan luandu-i tot ceea ce detine: sotia, copilul, compania, averea.
Acesta evalueaza oportunitatile ivite si reuseste sa castige increderea Dilarei.

In ciuda presiunilor politiei, Cihan nu dezvaluie locul unde se afla laptopul care contine imagini ce ar putea sa ii achite pe el si pe tatal sau. Acesta este hotarat sa renunte la tot pentru a proteja intimitatea si onoarea lui Hazal si prefera sa ascunda in continuare probele.v

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.