Furtuna pe Bosfor - Rezumatul episodului 39

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:35

Cihan isi sacrifica libertatea pentru Hazal!

In ciuda presiunilor politiei, Cihan nu dezvaluie locul unde se afla laptopul care contine imagini ce ar putea sa ii achite pe el si pe tatal sau.Acesta este hotarat sa renunte la tot pentru a proteja intimitatea si onoarea lui Hazal si prefera sa ascunda in continuare probele.

Cihan primeste o vizita la inchisoare si nu-si poate ascunde surprinderea cand il vede pe Harun.  Dupa douazeci de ani in care nu s-au vazut, amintirile revin.

Harun promite ca il va ajuta, insa Cihan nu sesizeaza pericolul iminent.

Harun care planuieste sa se razbune pe Cihan luandu-i tot ce detine- sotia, copiii, proprietatile, averea,  evalueaza corect oportunitatile ivite si reuseste sa castige increderea Dilarei.

Dilara renunta sa ii plateasca cautiunea lui Cihan, din cauza geloziei fata de Gulseren si, mai mult, planuieste sa preia conducerea companiei, profitand de lipsa sotului sau.

Cihan insa iese din inchisoare si apare pe neasteptate chiar in fata ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.