Furtuna pe Bosfor - Rezumatul episodului 42

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:38

Cihan este pe cale sa isi descopere dusmanul!

Cihan si Dilara primesc multumiti sentinta de divort, insa, la scurt timp, acestia afla o veste socanta. Din cauza datoriilor acumulate de companie, Dilara este la un pas sa piarda vila. Ingrozita de actiunile executorilor, aceasta ii reproseaza lui Cihan conducerea defectuoasa a firmelor, considerandu-l principalul vinovat pentru dezastrul economic traversat.


Bulversat de avalansa problemelor financiare care l-au adus in pragul falimentului, Cihan incearca sa afle pe cont propriu cine este marele sau dusman care ii face probleme nu numai la firma, ci si in viata personala.
Acesta incepe sa culeaga informatii si, spre marea lui surprindere, realizeaza ca toate dovezile duc catre Harun, fostul sau prieten devenit intre timp, dusman de moarte.

Harun ii face curte tot mai insistent Dilarei, dovedindu-i ca este din ce in ce mai indragostit. Aceleasi sentimente o stapanesc si pe Dilara, care, dupa o casnicie nefericita cu Cihan, isi doreste sa traiasca o iubire adevarata.


Apropierea sentimentala dintre cei doi nu este vazuta cu ochi buni de Candan, care si ea este indragostita de Harun.
Avocata si prietena Dilarei isi manifesta supararea fata de Harun, pe care il ameninta ca se va razbuna. Acum este randul lui Harun sa o puna la punct pe Candan si sa o ameninte cu represalii in cazul in care ii va face probleme in noua sa poveste de iubire.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”


Pe
de alta parte, Cihan decide sa o recunoasca in mod oficial pe Hazal drept fiica sa biologica, pentru a-i demonstra fetei ca ii va fi intotdeauna aproape indiferent daca uneori aparentele arata ca nimeni nu o iubeste cu adevarat.


Ca si in alte cazuri, Hazal clacheaza in fata noilor evenimente care ar fi trebuit sa o surprinda placut. Hazal redevine fata aroganta si antipatica pentru cei din jur si va incerca sa se razbune pe Dilara pentru indiferenta cu care aceasta o trateaza.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.