Furtuna pe Bosfor - Rezumatul episodului 47

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:46

Dilara afla un secret dureros!

Dilara traieste cu intensitate momentul in care afla ca este insarcinata cu Harun. Aceasta este captiva intre rational si sentimental si crede ca e potrivit sa i se destainuie lui Candan, nimeni altcineva decat fosta iubita a lui Harun. Candan alege sa nu ii spuna adevarul Dilarei insa intelege ca soarta relatiei dintre aceasta si Harun este pecetluita.

Realizand ca Dilara isi doreste sa pastreze sarcina, Candan intuieste ca cei doi se vor casatori in curand si pune la cale noi planuri de razbunare impotriva acestora.

Un prim pas al avocatei in lupta sa contra lui Harun este sa se alieze cu Cihan, caruia ii dezvaluie toate jocurile ascunse ale dusmanului sau.

Cihan afla cu surprindere ca Dilara are o relatie cu Harun si ca urmeaza sa se casatoreasca si intelege ca a venit vremea sa actioneze decisiv impotriva fostului sau prieten, devenit cel mai mare dusman. Cei doi rivali nu vor ezita sa foloseasca toate armele.
Harun gaseste momentul potrivit in care sa il acuze pe Cihan ca este ucigasul moral al surorii lui.

Pe de alta parte, Cihan este pe punctul de a se casatori cu Gulseren. Logodnica sa incepe sa isi caute rochie de mireasa si sa se pregateasca pentru evenimentul ce avea sa le schimbe viata. Cei doi stabilesc sa se intalneasca la un restaurant luxos, unde, in timp ce il astepta pe Cihan, Gulseren asculta o discutie in care este barfita de persoane care o considera doar o profitoare de pe urma unuia dintre cei mai bogati oameni de afaceri din
Istanbul. 
Gulseren paraseste furioasa restaurantul si merge acasa, unde este nevoita sa suporte umilintele lui Hazal, care ii reproseaza conditiile in care traiesc. Cea pe care o crescuse cu sacrificii timp de optsprezece ani, nu ezita sa o insulte, spre uimirea lui Gulseren, care o alunga de acasa, pedepsind-o pentru comportamentul ei.

Insa Hazal nu intelege nimic nici din aceasta intamplare, astfel incat actioneaza in continuare in modul ei caracteristic: o abordeaza pe Cansu si ii arunca mai multe cuvinte pline de ura care ii aduc suferinta lui Cansu.


Bulversat de miscarea facuta de Harun, cucerind-o pe Dilara, Cihan refuza sa o lase pe fosta sa sotie, prada dusmanului sau si incearca disperat sa o determine sa puna capat relatiei sale. Folosindu-se de dovezile furnizate de Candan, Cihan ii dezvaluie Dilarei un secret dureros despre Harun.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?