Furtuna pe Bosfor - Rezumatul episodului 49

Autor: B.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:48

Captiva intre trecut si prezent, Dilara este nevoita sa ia o decizie!

Marturisirile lui Cihan despre adevarata fata a lui Harun, o aduc in pragul disperarii pe Dilara, care se confrunta cu cea mai dificila cumpana, fiind nevoita sa ia o decizie importanta ce va schimba viata tuturor. Cihan descopera printre lucrurile personale ale Dilarei, ecografia care ii indica faptul ca aceasta asteapta un copil, al carui tata este Harun, marele sau dusman. Bulversat, Cihan pleaca in cautarea Dilarei pentru a da definitiv cartile pe fata si pentru a lamuri toate neintelegerile aparute.



In tot acest timp, Dilara trece prin momente de cosmar, nestiind cum sa procedeze cu sarcina neasteptata, pentru a se putea intoarce din nou in mijlocul familiei sale. Constienta ca Harun este marele inamic al lui Cihan, aceasta incepe sa isi puna mari semne de intrebare in legatura cu soarta pruncului ei.

Pe de alta parte, Ozkan profita de tensiunea existenta in ultimele zile intre Gulseren si Cihan si incepe sa se gandeasca din nou la fosta lui sotie ca la o posibila iubita, sperand ca de data aceasta va reusi sa o recucereasca.

Intentiile lui Ozkan o infurie pe Gulseren, care credea in schimbarea barbatului si il indeparteaza definitiv. In schimb, viata acesteia devine din ce in ce mai complicata, din momentul in care este martora unui eveniment neasteptat. Gulseren asista in plina strada la o altercatie si sare in ajutorul victimei, insa implicarea in scandal ii aduce alte necazuri.

Harun sufera pentru despartirea de Dilara. Disperat, barbatul face toate demersurile pentru a o gasi, insa incercarile lui raman zadarnice.
Harun o considera vinovata pe Candan pentru destramarea relatiei sale cu Dilara si incepe sa o caute, mai hotarat ca niciodata sa o pedepseasca pentru greseala facuta.

Dupa indelungi framantari, Dilara se hotaraste sa revina acasa, iar Harun, care veghea zi si noapte locuinta acesteia, o asteapta cu nerabdare in fata vilei, pentru a-i marturisi ca o iubeste cu adevarat si pentru a o asigura de bunele sale intentii.
Intre timp, isi face aparitia si Cihan, care este surprins sa il gaseasca pe Harun langa fosta sa sotie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul