Furtuna pe Bosfor - Rezumatul episodului 5

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:33

Hazal recurge la un gest extrem pentru a atrage atentia parintilor sai bogati!

Gulseren o gaseste pe Hazal acasa inconjurata de o multime de cadouri foarte scumpe, pe care ea nu si le-ar fi permis niciodata. Bulversata de incantarea afisata de fiica sa pentru hainele de lux primite, Gulseren vrea sa afle provenienta acestora. Femeia turbeaza de furie cand afla ca toate cadourile erau din partea Dilarei.

Zarind pe ecranul tabletei primita in dar, o fotografie in care Hazal era fericita alaturi de mama sa biologica, Gulseren nu isi mai poate stapani furia si ii reproseaza lui Hazal ca s-a lasat cumparata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Ranita de atitudinea ostila a fiicei sale, Gulseren strange toate cadourile si se hotaraste sa ii inapoieze Dilarei darurile “otravite”. Insa Hazal, care tot timpul tanjise dupa hainele de lux pe care le admirase la fetele bogate, se infurie si o infrunta pe mama sa, incercand sa o impiedice sa plece.


Din punct de vedere psihologic, Hazal s-a schimbat mult, iar gandul ca parintii sai biologici sunt bogati, o determina sa isi schimbe si comportamentul fata de colegii de scoala. Aceasta isi anunta prietenii ca este fiica unui barbat bogat, proprietarul unui restaurant renumit, dar nimeni nu o crede. Pentru a le dovedi acestora adevarul, Hazal isi invita prietenii la restaurantul lui Cihan. Cand chelnerul aduce nota de plata pentru consumatia facuta, adolescenta ii spune acestuia ca este fiica lui Cihan.
Atata vreme cat Cihan nu este acolo, nimeni nu ii da crezare, iar Hazal se vede nevoita sa achite nota de plata. 

##VIDEO145770##

Dupa umilinta suportata la restaurantul tatalui sau, Hazal se hotaraste sa se arunce in fata unei motociclete, dorind ca in acest fel sa atraga atentia familiei sale biologice. Imediat dupa accident, in loc sa o sune pe Gulseren, Hazal ii suna pe parintii sai biologici, Cihan si Dilara.
Speriata, Dilara, care se afla cu Cansu la cumparaturi, o lasa pe aceasta singura in magazin, spunandu-i ca o prietena a avut un accident si ca trebuie sa mearga sa o ajute. Cihan primeste vestea accidentului chiar in timp ce se se afla in compania lui Gulseren. Prin urmare, toti trei se intalnesc la spitalul unde este Hazal. Aici, doctorul ii linisteste spunandu-le ca nu este nimic grav si ca fata a recurs la acest gest pentru a atrage atentia asupra sa.