Furtuna pe Bosfor - Rezumatul episodului 51

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:51

Orbit de gelozie, Harun recurge la un gest extrem!

Decizia Dilarei de a pastra sarcina bulverseaza viata tuturor. Dilara trece prin momente cumplite, regretand ca a fost la un pas sa faca o greseala, insa Cihan ii promite sprijinul lui neconditionat. Insa apropierea dintre cei doi starneste gelozia si furia lui Harun, care ia masuri radicale impotriva rivalului sau. Revenind la Istanbul, Dilara este nevoita sa reziste presiunilor lui Ozan, care continua sa ceara explicatii pentru toate lucrurile ciudate intamplate in ultima vreme mamei sale.

Insa pentru moment, aceasta decide sa nu dezvaluie adevarul copiilor sai, temandu-se de reactiile negative ale acestora.

Pe de alta parte, Cihan considera ca este momentul sa ii marturiseasca lui Gulseren despre necazul prin care trece fosta sa sotie si sa ii ceara sa amane nunta lor pana cand problemele se vor incheia. Socata de cele aflate, Gulseren intelege hotararea logodnicului sau.

Intre timp, Cihan ii invita la cina, pe cei trei copii ai sai pentru a incerca sa le indeparteze suspiciunile despre starea Dilarei si, profitand de reuniune, le dezvaluie acestora despre nunta sa cu Gulseren.
Desi se bucura de fericirea tatalui sau, Ozan isi arata nemultumirea fata de viitoarea sotie a acestuia.

Intre timp, Cihan ii invita la cina, pe cei trei copii ai sai pentru a incerca sa le indeparteze suspiciunile despre starea Dilarei si, profitand de reuniune, le dezvaluie acestora despre nunta sa cu Gulseren. Desi se bucura de fericirea tatalui sau, Ozan isi arata nemultumirea fata de viitoarea sotie a acestuia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?