Furtuna pe Bosfor - Rezumatul episodului 6

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:34

Hazal si Cansu se vad pentru prima data!

Cansu o viziteaza pe Gulseren, insa aici o intalneste pe Keriman, cumnata lui Gulseren, care o invita cu ospitalitate in casa. Intre timp, isi face aparitia Gulseren, moment in care Cansu o cunoaste pe Hazal. Acum, cele doua adolescente, Hazal si Cansu, se intalnesc pentru prima data.

Casnicia lui Cihan cu Dilara incepe sa se clatine. Dilara simte ca intre sotul ei si Gulseren se intampla ceva, iar certurile dintre ei sunt tot mai incarcate de reprosuri.

Cihan insista sa divorteze, dar Dilara se opune. Cu toate acestea, Cihan ii cere avocatului sau sa demareze procedurile de divort.


Rahmi, tatal lui Cihan, ii cere fiului sau bani pentru a deschide un restaurant in Istanbul, dar acesta isi da seama ca Rahmi a dat din nou in patima jocului de carti si refuza sa ii dea bani. Acum, Rahmi are un alt plan pentru a face rost de bani.


Gulseren isi gaseste un nou loc de munca la o fabrica de textile ignorandu-l pe Cihan. Intr-o noapte, reuseste sa o gaseasca la noul ei loc de munca si ii vorbeste despre sentimentele sale sincere si de bunele sale intentii.

Sotul lui Gulseren, incarcerat in Germania, o suna tot mai des pe Keriman, pentru a-si cere partea lui din mostenirea care i se cuvine, cu scopul de a-si plati cautiunea.
Keriman nu vrea sa puna ipoteca pe casa si incepe o serie de negocieri cu tatal lui Cihan.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Dilara o viziteaza pe Gulseren, spunandu-i sa decida ea ce este mai bine pentru viitorul fiicelor lor. Si ca sa discute mai detaliat acest subiect, le invita pe Hazal si pe Gulseren la cina.

Ravnind la banii familiei Gurpinar, Keriman ii cere din nou lui Gulseren sa isi vanda fiica contra unei sume mari de bani.