Furtuna pe Bosfor - rezumatul episodului 8

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:37

Gulseren, la un pas sa-si piarda fiica!

Dupa ce tatal lui Cihan le arata tuturor celor aflati la cina lantisorul lui Gulseren, toata lumea o blameaza pe aceasta, crezand ca l-a sedus pe Cihan pentru a profita de averea acestuia. Umilita de acuzatiile aduse de Rahmi, Gulseren pleaca in graba, fara sa asculte explicatiile lui Cihan.

Hazal ii spune lui Gulseren ca ii este rusine ca are o asemenea mama. Replicile dure ale fetei o distrug pe Gulseren care, jenata de incidentul petrecut in casa lui Cihan, isi petrece noaptea la Derya, cea mai buna prietena a sa.In

timpul unei altercatii, Ozan, fiul cel mare al lui Cihan, il injunghie pe unul dintre prietenii sai si ajunge in arestul politiei. Dilara este cuprinsa de furie si crede ca toate acestea se intampla din cauza ca Cihan nu isi face datoria de tata. Insa martorii declara ca Ozan nu a facut altceva decat sa se apere, iar tanarul este eliberat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Pe de alta parte, Hazal afla ca banii pe care i-a primit regulat de la

tatal sau din Germania au fost opriti de fiecare data de matusa sa, Keriman. Hazal se simte abandonata. Asa ca atunci cand Dilara o suna sa o invite sa locuiasca in casa sa, tanara accepta fara sa stea pe ganduri. Dar Dilara a facut acest pas fara sa se consulte cu sotul sau, ea urmarind doar sa se razbune pe Gulseren. Aceasta pentru ca, intre timp, Cihan a plecat de acasa, iar Dilara crede ca motivul parasirii domiciliului conjugal este Gulseren.