Furtuna pe Bosfor - Rezumatul primului episod

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:28

Doua fetite sunt schimbate la nastere printr-o eroare comisa de o asistenta medicala.

In acest fel, destinele celor doi copii iau cai total diferite, iar anii trec fara ca nimeni sa sesizeze greseala din maternitate. Cansu si Hazal ajung la varsta de 15 ani, fara a avea habar ca vietile lor sunt rezultatul unei erori.

Un accident teribil face insa ca adevarul sa iasa la iveala. Cansu e supusa unui test ADN in urma caruia parintii fetei sai afla cu stupoare ca aceasta nu este fiica lor.

Cuplul instarit format din Cihan si Dilara este zguduit de certuri din cauza acestei situatii nefericite. Dilara refuza sa accepte adevarul, iar Cansu afla chiar din gura mamei ca parintii care au crescut-o nu sunt cei biologici.

In paralel cu drama familiei in care creste Cansu, se desfasoara cea a familiei in care a ajuns micuta Hazal. Gulseren este mama abandonata de sot, care isi creste singura fiica, dintr-un venit modest.
Femeia incearca sa iasa din cercul vicios al saraciei si al certurilor zilnice cu cumnata sa, pe de o parte, si al nemultumirilor lui Hazal, pe de alta parte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?