FURTUNA VIOLENTA in Bucuresti! Mai multe persoane au fost ranite iar o serie de masini au fost distruse

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:14

O avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelie a fost emisa joi, pana la ora 16:20, aceasta fiind valabila pentru judetul Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, informeaza Administratia Nationala de Metorologie. Pentru aceeasi zona, a fost emisa si avertizare de cod galben, valabila pana la ora 17.30.

Doua persoane au fost ranite dupa prabusirea unui cort smuls de furtuna in zona Baba Novac din sectorul 3 al Capitalei, au declarat oficiali din Politie. Potrivit informatiilor de la fata locului, in cortul smuls de furtuna era organizat un targ de haine.

 

Tot din cauza furtunii, tramvaiele linilor 23 si 27 circula deviat in zona intersectiei sos. Mihai Bravu- Calea Dudesti, ca urmare a prabusirii unui copac, au precizat reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB).

 

Un alt copac s-a prabusit pe strada Aniversarii din sectorul 3. Potrivit oficialilor Apa Nova, pana la ora 16.15, nu au fost inregistrate sesizari privind zone inundate in Capitala. Compania are insa pregatite 14 echipe gata sa intervina in caz de urgenta.

 

Doi copaci doborati de furtuna in sectorul 5 au cazut peste o casa si au avariat, de asemenea, tevi de gaze de la intersectia Petre Ispirescu-Margeanului.

 

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABI) a fost solicitat sa intervina, tot ca urmare a furtunii, pentru o tanara ranita de un geam spart in zona Iancului si pentru un barbat care ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral pe strada Baba Novac, dupa prabusirea unui cort.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

La

Piata Constitutiei, alte doua persoane au fost ranite dupa ce vantul a smuls gradene si panouri. Cei doi raniti ar putea fi transportati la Spitalul Universitar. Dispeceratul 112 este suprasolicitat la ora transmiterii acestei stiri, inregistrandu-se numeroase apeluri lasate in asteptare.

 

Alte 3 persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, fiind vorba despre o batrana lovita de un panou publicitar si de doi barbati, unul dintre acestia fiind taiat de geamul unui fast-food, potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

 

Batrana a fost ranita pe strada Ziduri Mosi, iar unul intre barbati, la un fast-food de pe soseaua Colentina. Tot din cauza furtunii, o parte a gradenelor din Piata Constitutiei au fost smulse, la SMURD fiind primita o solicitare pentru un alt ranit, ca urmare a acestui eveniment.

 

Trei masini au fost distruse de un copac doborat de furtuna pe strada Preciziei din sectorul 6, au declarat oficiali ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti.

Sursele citate au precizat ca, in urma furtunii, echipajele ISU au intervenit dupa ce un copac s-a prabusit peste trei autoturisme, pe bulevardul Preciziei, iar pe soseaua Antiaeriana au fost smulse de vant mai multe cabluri electrice.

 

Sursa: Mediafax.