Gabi Balint a parcurs in acest an 7.000 de kilometri pe motocicleta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:56

Gabi Balint, fostul jucator al Stelei si al echipei nationale are un mare hobby legat de motociclete. De mai bine de un an el a renuntat sa mai conduca masina, preferand sa se plimbe doar cu motorul.


Gabi Balint, fostul mare jucator al Stelei, care in 1986 cucerea Cupa Campionilor Europeni este un mare pasionat motocicletelor. De ceva timp el a renuntat sa mai conduca masina axandu-se doar pe motocicleta. Gabi a declarat pentru WOWbiz, ca numai in acest an a parcurs aproape 7000 de kilometri pe motor. Intrebat daca se teme de traficul infernal si de haosul care domina pe soselele din Romania, Gaboaja a precizat ca el merge cu motorul pentru a se relaxa nu pentru a participa la competitii.
"Accidentele cu motocileta se produc atunci cand posesorii acestor motoare gonesc nebuneste. Mie imi place sa ma plimb cu motorul nu sa alerg. Plus ca sunt foarte atent la fiecare miscare pe care o fac in trafic", a  spus Gabi Balint pentru WOWbiz. (Razvan Ionascu)

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.