Gabi Cristea a dat afara doi concurenti din emisiunea "Te vreau langa mine"! Uite ce au inceput sa faca cei doi incat prezentatoarea TV nu a mai suportat

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 sep 2021, 13:30

Gabi Cristea i-a penalizat pe Fanel si pe Andreea. Vedeta nu a mai putut sa le suporte comportamentul si i-a dat afara din emisiune.

Prezentatoarea TV a fost intrerupta de catre cei doi concurenti care devenisera foarte galagiosi, certandu-se pe un scaun. Fanel si Andreea si-au aruncat vorbe grele in timp ce erau in direct in emisiune.

Si atunci, Gabi a luat atitudine certandu-i pe cei doi. Insa nici atunci, ei nu s-au potolit incercand sa se invinuaisca unul pe celalalt. Vazand ca nu mai reuseste sa ii pondereze, Gabi i-a dat pur si simplu afara din emisiune.

Vezi intreaga scena mai jos!##VIDEO141794##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.