Gabi Cristea a dezvaluit cum o percepe lumea: "Iti dai seama ce-i face bietului om acasa!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:15

Prezentatoarea TV a povestit ce i s-a intamplat pe drum venind spre locul de munca, intamplare care a declansat perceptia unora in ce o priveste.

Gabi Cristea a povestit ca se afla in trafic in momentul in care o masina in care se afla un barbat la volan ce vorbea la telefon le-a taiat calea, vrand sa treaca de pe prima banda pe a treia si sa faca la stanga. Prezentatoarea TV nu s-a putut abtine si a dezvaluit ca i-a venit sa-l injure, in timp ce Tavi salva situatia. Asta nu a fost tot, caci vedeta tot a scos capul pe geam si i-a zis barbatului vreo doua.

Atunci, Gabi si-a imaginat camc e crede acel om despre ea in relatie cu sotul ei dupa reactia pe care a avut-o. Amuzata, ea a dezvaluit ca si-ar putea castiga in acest mod reputatia de scorpie. Insa, evident, este doar o parere caci, Gabi a declarat in neumarate randuri ca acasa este un adevarat mielusel.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.