Gabi Cristea are cel mai adorabil sot! Uite ce a vrut sa faca pentru ea si ea nu l-a lasat. Tavi s-a suparat rau

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:04

Prezentatoarea TV are o casnicie fericita si atat ea cat si sotul ei se inteleg si isi impart sarcinile in asa fel incat se completeaza unul pe celalalt.

Gabi Cristea are un ajutor de nadejde in persoana sotului ei. Daca cinea ar crede ca Tavi sta doar in studioul de inregistrari si compune si canta, iata ca este si un om gospodar care face piata si are grija ca sotiei lui sa nu ii lipseasca nimic in casa. De exemplu, ultima data, sotul Gabrielei a fost extrem de suparat cand ea nu l-a lasat sa mearga singur la cumparaturi.

Si asta s-a intamplat deoarece Gabi avea nevoie de o ustensila in bucatarie pe care Tavi nu o cunostea si risca sa ia ceva gresit:"Eu aveam treaba si zic, nu, nu, nu, cand termin treaba ma duc eu la cumparaturi. Iar el s-a suparat pe mine si mi-a reprosat ca, ce, eu nu ma pricep la cumparaturi?!Si ii explic ca am nevoie de niste borcane de dulceata si alte chestii.

Iar el o tine pe a lui si zice, a, pai asta stiu si eu sa iau!" Cum s-a terminat toata cearta dintre cei doi, vedeti in materialul video de mai jos!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”