Gabi Cristea, despre punctul slab al iubitul sau! Sfatul vedetei pentru barbatii din Romania

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:39

Gabriela Cristea traieste o poveste de dragoste "la vedere" si pare ca nu ascunde publicului mare lucru din ceea ce ea sau Tavi Clonda, iubitul ei, simt.

Sa fie aceasta reteta de a avea o viata de cuplu normala, chiar daca esti foarte cunoscut? Am mers direct la sursa si am intrebat, iar banuiala s-a adeverit partial.

Gabriela Cristea nu s-a sfiit sa vorbeasca despre relatia sa pentru Ziare.com, insa cu experienta unei femei mature, trecute printr-un divort.

Mai mult, aceasta chiar a adresat un sfat barbatilor din Romania: sa nu faca pasul spre starea civila decat atunci cand sunt extrem de siguri ca femeia de langa ei e cea mai importanta persoana de pe Pamant pentru ei.



/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16768663/1/media-141284368385147600.jpg
Tu si Tavi aveti o poveste de dragoste la vedere. Ati ales sa fie asa sau nu ati avut incotro?

Cred ca a fost o chestiune care a venit de la sine. Noi nu avem nimic de ascuns si ne traim povestea asa cum este ea. O parte din ea se vede, insa cea mai mare parte nu, ne ramane numai noua.


O astfel de abordare are avantaje?

Are avantajul ca presa nu te mai agaseaza ca sa afle ce faci si, daca le dai cate un pic din viata ta, acestia te lasa in pace. Astfel, iti poti trai viata linistita. Citeste continuarea materialului pe ziare.com!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.