Gabi Cristea, despre rochia pe care a purtat-o la "Te vreau langa mine": "Stiti vremurile in care mileul si pestisorul stateau pe televizor..."

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

Prezentatoarea TV nu s-a putut abtine sa nu faca o remarca la adresa rochiei pe care a purtat-o in editie de vineri, 18 septmebrie, la "Te vreau langa mine".

Imbracata foarte elegant, cu o rochie din macrame de culoare gri, Gabi a facut totusi haz de necaz pe tema texturii tinutei cu care a venit la emisiune. Vedeta a facut o remarca potrivit careia rochia ei este ca mileul pe care il puneau parintii pe televizor  impreuna cu pestisorul din sticla:" Ei, pe principiul asta, m-am gandit sa veniti voi cu televizorul si eu cu mileul!"

In ciuda acestei remarci, sotul ei i-a facut un compliment care a facut-o pe Gabi sa ii creasca inima de bucurie. Si nu numai el, ci si femeile din publicul aflat in emisiune care au remarcat cat de bine ii sta vedetei imbracata cu rochia gri. Dar mai ales au remarcat cat de frumoasa si cat de infloritoare e de cand s-a casatorit.##VIDEO144191##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.