Gabi Cristea: "e foarte periculos sa faci ASTA tocmai astazi!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:20

Gabi Cristea stie ca astazi e o zi foarte importanta, de aceea i-a avertizat pe toti ce sa faca si ce nu.

Prezentatoarea TV a dezvaluit ca abia asteapta ca Sf.Ilie care se serbeaza astazi, sa aduca fulgere, trasnete si ploi pentru ca nu mai suporta caldura de afara si mai ales cea din casa: "Sa vina o data fulgerele si tunetele ca nu mai suport sa dorm noaptea in caldura asta...si sa va mai spun ceva, nu trebuie sa miscati un deget astazi, nu aveti voie nici sa spalati si nici sa calcati! E litera de lege asta.##VIDEO141358##

"A, si evident ca va trebui sa chefuim toata ziua. Mai ales ca avem si noi un concurent pe nume Ilie. Abia astept sa ii gasesc sufletul pereche si sa se iubeasca cu aleasa lui cu tunete si fulgere, exact cum ar trebui sa fie astazi", a mai zis Gabriela.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.