Gabi Cristea, extrem de furioasa pe doi dintre concurentii din emisiune! Prezentatoarea TV i-a pus la punct pe Dan si Emil: “Da chiar nu va este rusine!”

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:01

Situatia creata de Emil a infuriat-o peste masura pe Gabi Cristea, determinand-o sa recurga din nou la pedepse dure pentru a calma spiritele.

Emil si Dan au fost surprinsi de camera ascunsa discutand despre Andreea. Emil l-a atras pe Dan intr-o cursa, povestindu-i o situatie fictiva despre Andreea, cu scopul de a-l cataloga pe Dan drept turnatorul emisiunii. Crezand ca in acest mod toti ceilalti concurenti il vor blama pe Dan, pentru ca i-a dezvaluit Andreei ceea ce discutasera ei anterior.

“Andreea mi-a facut o surpriza cand am fost la ea acasa, stie sa danseze ca Beyonce!”, a spus Emil.

Situatia avea sa se complice insa, dupa ce Dan i-a marturisit Andreei despre povestea inventata de Emil, iar tanara s-a infuriat si i-a cerut socoteala pentru minciunile spuse. Disputa inceputa in culise a continuat in platou, dupa difuzarea imaginilor, cand prezentatoarea a fost socata de gestul rusinos al lui Emil si l-a pus la punct fara sa stea pe ganduri: “Tie nu-ti este rusine sa arunci pisica la altul in curte? Ti se pare civilizat si de bun simt sa te duci si sa pangaresti virtutea unei fete! Cine iti da tie dreptul sa o alegi pe Andreea din multime si
sa arunci cu noroi in ea!”, a spus furioasa Gabi Cristea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi a fost pus la zid, Emil a continuat sa isi spuna punctul de vedere si sa persiste in minciuna, fapt ce a infuriat-o si mai mult pe Gabi Cristea, care nu a mai suportat comportamentul acestuia si

a schimbat foaia.  Iata cum a reactionat aceasta fata de Emil si ce avertismente le-a transmis tuturor concurentilor:

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.