Gabi Cristea i-a transmis lui Tavi ca nu mai vrea la cratita, ci vrea sa fie rasfatata: “Sa stii ca eu nu vreau decat fresh de morcovi la micul dejun!”. Iata ce alte pretentii are Gabriela Cristea de la sotul sau

Autor: S.B. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:09

Mai hotarata ca niciodata, Gabi Cristea i-a transmis sotului sau ca nu mai vrea sa stea la cratita si s-a aratat dornica sa inverseze rolurile si sa fie si ea cea rasfatata.

Cu zambetul pe buze dar categorica in acelasi timp, prezentatoarea i-a dat lui Tavi un ultimatum.

Gabi Cristea a subliniat ca nu mai vrea sa petreaca mult timp in bucatarie si ca isi doreste sa se ocupe mai mult de propria persoana, sa fie mai relaxata. Aceasta i-a spus lui Tavi ca i-ar placea sa fie invitata dimineata la micul dejun si sa fie intampinata cu sucul de legume preferat.

“Nu mai vreau sa fiu “wonder woman”, nu mai vreau sa fac o suta de lucruri in acelasi timp si toate sa-mi iasa bine! De maine, m-am hotarat, cand ma trezesc de dimineata, nu ma preocup decat de mine: ma machez, ma aranjez, imi fac unghiile, vin si eu la micul dejun! Si sa stii ca nu vreau decat fresh de morcovi la micul dejun!”, a zis Gabi Cristea.

Surprins de afirmatiile sotiei sale, Tavi Clonda a incercat sa ii transmita nemultumirea fata de hotararea acesteia, spunandu-i ca o sa slabeasca daca nu se va mai ocupa nimeni de el.  “Faci o suta de lucruri pe rand! Nu e bine! Pai si eu ce mananc! Ma duc in padure sa culeg niste morcovi!”, a replicat Tavi contrariat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

ciuda insistentelor sotului sau, Gabi Cristea a continuat sa isi mentina punctul de vedere, in speranta ca acesta se va supune dorintelor sale si o va rasfata cu micul dejun in fiecare dimineata. Iata insa cum a reactionat Tavi si ce i-a transmis sotiei sale: