Gabi Cristea il admira in secret pe actorul turc Erkan Petekkaya! Uite cum a reactionat Tavi cand a aflat

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:26

Tavi Clonda a ramas uluit cand a aflat ca sotiei sale ii place un alt barbat. Desi s-a facut ca nu intelege ce a zis vedeta, el a vrut sa mai auda inca o data asta din gura Gabrielei.

Gabi Cristea a marturisit ca e cucerita de actorul turc Erkan Petekkaya si ii place foarte mult cum a jucat pana acum in toate serialele pe care le-a difuzat Kanal D. Tavi a auzit cum sotia lui susoteste telespectatorilor cat de mult il admira si a fost destuld e surprins, caci stia ca e singurul din viata ei pe care il admira.

Gabi l-a linistit insa si-a declarat inca o data iubirea si i-a zis ca poate sa stea linistit ca nu se pune problema de sentimente mult mai profunde, ci doar de admiratie fata de rolurile pe care

le face.

Cu siguranta, Erkan Petekkaya va fi cat se poate de “convingator” si de sarmant in rolul lui Cihan din “Furtuna pe Bosfor”, revelatia momentului in materie de seriale turcesti. Productia va fi difuzata din 5 octombrie, in fiecare luni si marti, de la ora 20.00, la Kanal D.##VIDEO144631##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?