Gabi Cristea: "Imi dau demisia, se termina <> si o sa ma reprofilez!" Uite ce are de gand sa faca prezentatoara TV. Pe Tavi l-a busit rasul instant

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:37

Gabi Cristea a dezvaluit ca nu mai vrea sa munceasca atat de mult, mai ales ca o telespectatoare i-a scris ca ar trebui sa faca emisiune si duminica.

" Pe aceasta cale, va anunt ca imi dau demisia. Nu mai, gata, s-a terminat. Se termina "Te vreau langa mine" pentru ca ma reprofilez. Nu mai vreau sa muncesc atat de mult. Astazi am primit o scrisoare de la o telespectatoare care suna cam asa" Doamna Gabriela, va solicitam ca pe aceasta cale sa faceti emisiune si duminica. Si am rupt scrisoarea repede. Dar imi dau demisia si va spun de ce vreau sa ma reprofilez.

De cateva zile, daca nu invat fotbal pe paine, nu invata nimeni. Asadar, solicit pe aceasta cale postului de televiziune Kanal D sa infiinteze un departament de sport si sa ma puna sefa pe mine ca sunt smechera!"

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.