Gabi Cristea l-a facut sa roseasca pe Tavi Clonda: Uite ce a povestit despre el de acum 10 ani desi cei doi nici nu se cunosteau. In ce ipostaza l-a vazut prezentatoarea TV pentru prima data

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:54

Gabi Cristea a dezvaluit o intamplare petrecuta mai bine de noua ani in care l-a remarcat pentru prima oara pe sotul ei.

"Mi-am amintit si nici Tavi nu stie asta, eram intr-o zi si ma uitam la televizor acum vreo noua sau zece ani. Era o emisiune a Mihaelei Radulescu si imi aduc aminte de urmatoarea chestie: avea o trupa invitata, se numea Bandidos si ma uit eu asa la televizor si zic, mama ce misto e baiatul asta! M-am uitat si iar m-am uitat si am ramas cu uitatul. Astazi mi-am adus aminte de momentul ala."

Cand a auzit despre ce e vorba, Tavi s-a rusinat tot si a dezvaluit ca: "Da, eu eram solist la Bandidos atunci si am dansat si cantat o piesa frumoasa impreuna cu Mihaela, care este problema?! Daca va uitati pe YouTube, veti putea gasi acel video."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”