Gabi Cristea: "Mi-au scris femei ca au avut diferite legaturi cu Marcel"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:42

Gabi Cristea a inceput sa afle o multime de lucruri pe care sotul ei le facea in timp ce ea credea ca au o casnicie minunata.

Fosta prezentatoare TV a povestit ca multe femei au cautat-o si au anuntat-o ca au avut diferite legaturi cu Marcel Toader.

 

"M-am retras din povestea asta pentru ca nu imi place sa fiu intr-o astfel de postura. Marcel trebuie sa isi asume tot ce face, inclusiv lucrurile pe care le-a povestit doamna aseara la voi. Mi-au scris femei ca au avut diferite legaturi cu Marcel. Acum fac un bilant nu neaparat sa spun daca a fost bine sau rau ci pentru a gasi resurse pentru a avea puterea sa merg mai departe.

Orice experienta din viata unui om este o acumulare si trebuie sa mergem mai departe cu aceste lucruri. Nu sunt pregatita pentru o noua relatie, este prea devreme. Important este sa respecti lucrurile care s-au intamplat si Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce", a spus Gabi Cristea la WOWbiz.

Afla mai multe detalii din materialul VIDEO!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.