Gabi Cristea: "Nu imi permit sa angajez niste avocati acum"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:40

Gabriela Cristea este hotarata sa ii actioneze in instanta pe toti cei care i-au stricat imaginea si care si-au permis sa vorbeasca despre viata ei intima fara pic de jena.

Intrucat acum nu isi permite sa angajeze o firma de avocatura, niste avocati s-au oferit sa o ajute fara bani. "Am avut o conversatie draguta cu avocatul meu care a divortat si el luni. Am facut un schimb de experienta, e hotarat sa ma ajute. Oamenii se duc pentru mai multe lucruri la avocat.  Nu imi permit financiar sa angajez niste avocati acum si s-au oferit pro bono niste avocati care ma vor ajuta.
Ma pregatesc de niste procese pentru nesimtitii care au aparut in presa sa vorbeasca despre mine. Am incredere in justitie si cred ca se va face dreptate. Nu e posibil ca sotul meu sa iasa si sa vorbeasca din intimitate", 
a spus Gabi la WOWbiz.

Afla de aici mai multe detalii!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.