Gabi Cristea, sfaturi pentru o concurenta care a fost parasita pentru ca nu poate sa faca copii! "O femeie cand descopera ca nu poate ramane gravida se confrunta cu tragedia vietii ei"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:52

A fost dintotdeauna o persoana sincera si deschisa si a stiut cum sa se apropie de publicul ei.

Zilele trecute, sensibilizata de un subiect delicat, Gabriela Cristea i-a dat cateva sfaturi de suflet unei concurente a emisiunii sale, “Te vreau langa mine”.
Subiectul avea legatura cu o relatie pe care respectiva participanta a emisiunii a avut-o in trecut. Pe scurt, femeia a fost parasita de partenerul ei pentru ca acesta isi dorea un copil, iar ea nu ramanea insarcinata.


Curioasa sa afle daca aceasta a fost supusa unei interventii chirurgicale sau daca a facut tot ceea ce ii sta in putinta, analize, tratamente, Gabi Cristea i-a pus intrebari suplimentare spunandu-i sa nu se
lase si sa nu renunte la visurile ei.


"Vreau sa iti spun ceva. Nu vreau sa intru in detalii, dar daca ovarele tale si uterul sunt in regula, se poate ocoli faza cu trompele. Si atat, nu vreau sa spun mai mult, dar poate ar trebui sa faci investigatii amanuntite.(...) Ideea este urmatoarea, dragilor. O femeie mai ales cand descopera ca nu poate sa faca un copil este tragedia vietii ei.
Si atunci, barbatul trebuie sa fie langa ea cu adevarat si pana la capat ca sa poata sa faca ea toate demersurile. Stiti, femeia e tenace, nu se lasa, daca are ea un scop nu se lasa pana cand nu…!”, a explicat Gabriela Cristea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

Taguri: