Gabi Cristea si-a adus aminte de pe vremea cand si ea a fost la paravan, iar Tavi Clonda o astepta cu un buchet de trandafiri! Uite ce a simtit vedeta in acele momente

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:15

Gabi Cristea a dezvaluit cum s-a simtit cand era la paravan, iar de partea cealalta se afla actual ei sot, Tavi Clonda, la fel de emotionat ca si ea.

" In cele mai multe cazuri cei care se intalnesc aici, ajung la Starea Civila. Acesta a fost si cazul meu si al lui Tavi. E foarte comod si incomod in acelasi timp sa stai la paravan. Este incomod deoarece stai si te gandesti cum o sa fie ea sau el dupa caz. Toti ochii sunt atintiti asupra celor care stau la paravan.

Nu vreau sa ii sperii pe cei care se duc la paravan, dar credeti-ma este o stare de comfort si una de discomfort in acelasi timp.

Trebuie sa pui toate intrebarile. Eu cand am fost la paravan, mi-am pus mainile la ochi, iar Tavi era topit cu florile alea in mana. Sunt multe lucruri pe care cei care se duc la paravan le iau in calcul si atunci este destul de dificil pentru ei. Este practic intalnirea cu destinul."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”