Gabi Cristea si-a scos garsoniera la vanzare

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 16:29

Visul Gabrielei Cristea este sa se mute intr-un apartament mai mare, iar primul pas a fost facut. Vedeta a dat anunturi pe cateva site-urile de imobiliare, pentru a vinde garsoniera in care locuieste in prezent.

Dupa divortul de fostul ei sot, Gabriela Cristea s-a mutat in garsoniera ei cocheta, in care a locuit inainte de casatorie, situata in Piata Romana.

La inceput i-a fost mai greu sa se acomodeze, insa acum se simte foarte bine acolo. Totusi, nu a renuntat la dorinta de a-si achizitiona un apartament mai spatios, prin urmare a scos aceasta garsoniera la vanzare.

"Am anuntat deja ca vreau sa o vand.

Dar nu ma grabesc, nu am gasit inca un apartament pe care sa vreau sa il cumpar. Acesta este si motivul pentru care nu sunt dispusa la mari negocieri", a declarat Gabi Cristea.

Gabriela Cristea prezinta show-ul matrimonial “Te vreau langa mine”, de luni pana vineri, incepand cu ora 13.15, la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”