Gabi Cristea si Tavi au facut anuntul mult-asteptat: ”Am pregătit două camere pentru copil!”

Autor: S.B. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 17 sep 2020, 21:35

De trei ani, Gabi Cristea si Tavi formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri din Romania, la TV si in afara televiziunii.

Recent, cei doi au acceptat sa vorbeasca deschis, pentru revista Ciao!, despre sentimentele pe care le au unul pentru celalalt si despre faptul ca isi doresc mult sa devina parinti.

Gabi si Tavi se iubesc la fel de mult ca in prima zi si chiar daca deocamdata nu li s-a indeplinit visul de a avea un copil, nu isi pierd speranta. ”Toata lumea se asteapta ca dupa ce te casatoresti sa faci si un copil.

O sa facem si un copil, dar o sa anuntam când o sa fiu insarcinata. Copilul alege când si unde sa vina, noi ii facem cu mâna, ii spunem ca suntem si noi pe aici si la un moment dat o sa vina si el la noi”, a declarat prezentatoarea TV pentru revista Ciao!.

Cei doi indragostiti isi doresc atât de tare sa aiba un copil sau chiar doi incât le-au pregatit deja camerele.

Gabriela Cristea a dezvaluit in cadrul interviului: ”Sunt doua camere. Daca o sa facem doar unul, intr-o camera va dormi, iar cealalta va fi camera de joaca”.

La intrebarea ”Ce ati schimba unul la celalalt?”, Tavi Clonda a dat un raspuns neasteptat: ”I-as mai pune niste fundulet, dar asta numai pentru ca ea isi doreste nu pentru ca imi doresc eu”.

Moderatoarea TV sustine ca nu ar schimba nimic la sotul ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Interviul integral cu Gabriela Cristea si Tavi Clonda il puteti citi in revista Ciao!.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.