Gabi Cristea si Tavi Clonda, iubire ca in "1001 de Nopti!" Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii "Te vreau langa mine" precum Halit Ergenc si Berguzar Korel!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:12

Gabi Cristea si Tavi Clonda traiesc o fumoasa poveste de dragoste ca-n filme, mai exact ca-n serialul "1001 de Nopti" pe care Kanal D il va redifuza incepand cu 1 august.

Onur si Sehrazat din "1001 de Nopti" revin la Kanal D, incepand cu 1 august, de la ora 16:45! Intocmai ca protagonistii serialului atat de iubit in Romania, Gabi Cristea si Tavi Clonda s-au cunoscut si ei tot pe platourile de filmare, s-au indragostit nebuneste si s-au casatorit intocmai ca celebrii actori din Turcia.

Daca Halit Ergenc si Berguzar Korel au un baietel in varsta de 4 ani, Ali, Gabi si Tavi inca se bucura de perioada in doi si desigur, abia asteapta sa devina si ei la randul lor parinti.

Deocamdata, se bucura de compania celor doi catei pe care ii cresc si care le aduc de fiecare data buna dispozitie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”