Gabi Cristea si Tavi Clonda vaneaza like-uri pe facebook! Uite ce poza si-au facut cei doi in timpul emisiunii pentru a vedea cate like-uri vor primi

Editor: Silviu Bunea Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Gabriela Cristea incearca sa tina pasul cu tehnologia si, l-a indemnul lui Tavi, posteaza imagini pe facebook pentru a vana like-uri si pentru a vedea cat de apreciati sunt de fani.

Desi nu este o impatimita a facebook-ului, Gabriela Cristea accepta orice provocare lansata de Tavi si posteaza pe contul ei poze care au menirea de a le aduce popularitate.

"Eu cred ca valoarea unei relatii consta in numarul de like-uri pe care le pierzi in fiecare zi! Cu cat pierzi mai multe like-uri relatia este mai teapana, cu cat relatia scartaie cu atat ai mai multe like-uri, conform algoritmului vostru! Pe vremea mea nu era asa! Atunci era cu pupici nu cu like-uri!", a

spus Gabriela Cristea.

La sugestia lui Tavi, Gabriela a acceptat sa faca o poza impreuna, pe care sa o posteze pe contul de facebook sa vada cate like-uri vor acumula si astfel sa vada cat de apreciata le este relatia.
"Gabriela, stai putin sa ne facem o poza sa o punem pe facebook sa vedem cate like-uri si cum ne merge relati a!",

a zis Tavi Clonda.

##VIDEO164831##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.