Gabi Cristea uraste sa-si sarbatoreasca ziua: "Au fost multi ani in care nu am facut nimic"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:48

Multe dintre vedetele autohtone asteapta cu nerabdare petrecerile prilejuite de onomastici sau zile de nastere, insa Gabi Cristea face exceptie.

 

Gabi Cristea uraste sa-si sarbatoreasca ziua
Multe dintre vedetele autohtone asteapta cu nerabdare petrecerile prilejuite de onomastici sau zile de nastere, insa Gabi Cristea face exceptie. Vedeta nu-si face niciodata planuri in acest sens.
Gabriela Cristea a implinit, sambata, varsta de 39 de ani, iar evenimentul a fost marcat printr-o cina, la restaurant, alaturi de iubitul ei si de un cuplu de prieteni apropiati.
Nimic grandios, de altfel. Si asta deoarece Gabrielei nu-i place sa faca mese intinse, cu astfel de ocazii.
“Nu-mi fac niciodata planuri de ziua mea. Nu-mi place sa sarbatoresc, in general. Au fost multi ani in care nu am facut nimic. Au fost si ani in care am sarbatorit cu doua saptamani inainte, sau la doua luni dupa. Pur si simplu trebuie sa am dispozitia necesara. Atunci cand simt nevoia, imi chem prietenii si le zic ca petrecem de ziua mea, indiferent de data”, a declarat Gabi Cristea.
Gabi Cristea modereaza de luni pana vineri, incepand cu ora 13.15,  emisiunea “Te vreau langa mine”!, la Kanal D.

Vedeta nu-si face niciodata planuri in acest sens. Gabriela Cristea a implinit, sambata, varsta de 39 de ani, iar evenimentul a fost marcat printr-o cina, la restaurant, alaturi de iubitul ei si de un cuplu de prieteni apropiati. Nimic grandios, de altfel. Si asta deoarece Gabrielei nu-i place sa faca mese intinse, cu astfel de ocazii.



Nu-mi fac niciodata planuri de ziua mea. Nu-mi place sa sarbatoresc, in general. Au fost multi ani in care nu am facut nimic. Au fost si ani in care am sarbatorit cu doua saptamani inainte, sau la doua luni dupa. Pur si simplu trebuie sa am dispozitia necesara. Atunci cand simt nevoia, imi chem prietenii si le zic ca petrecem de ziua mea, indiferent de data ”, a declarat Gabi Cristea


Gabi Cristea modereaza de luni pana vineri, incepand cu ora 13.15,  emisiunea “ Te vreau langa mine ”!, la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”