Gabi, pus la zid: "Ori ești bărbat, ori ești un fătălău!" Cine l-a jignit pe concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Autor: B.H.
Actualizat: 26 ian 2021, 21:05

Deși nu mai formează un cuplu cu Daiana, Gabi este în continuare asociat cu aceasta și criticat pentru felul în care a reacționat atunci când fosta lui iubită a fost implicată în scandaluri.

Daiana este o fire vulcanică, iar în momentele de criză, aceasta cu greu își poate stăpâni furia. În conflictul cu Ella, Daiana a devenit violentă și a folosit un limbaj vulgar, lucru care a fost criticat de toată lumea, mai puțin de Gabi, fostul ei iubit. Acesta a încercat să o liniștească, însă fără succes, iar acum, prietenii Ellei l-au acuzat că îi ține partea Daianei, chiar dacă este conștient de faptul că aceasta greșește.

Citeste si: Ella, pregătită să plece de la "Puterea Dragostei"? Iată ce le-a cerut prietenilor de pe instagram: "Caut..."

Gabi, pus la zid: "Ori ești bărbat, ori ești un fătălău!" Cine l-a jignit pe concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Conflictul dintre Daiana și Ella a depășit granițele emisiunii, prietenii Ellei solicitând să intre în direct pentru a-i fi alături acesteia după momentele tensionate.

Dacă inițial prietenii acesteia au pus-o la punct pe Daiana, ulterior, criticile s-au îndreptat și către Gabriel. Acesta nu mai formează un cuplu cu Daiana, însă a fost acuzat de multe ori că o apără pe aceasta în momentele în care greșește.

Iustin: Una e să fii bărbat și alta e să fii fătălău sau băiețaș. Scuză-mă, dar nu se face așa ceva.(...) În unele subiecte ai reținut-o (n.r

pe Daiana), dar dacă tot trebuie să o educi, să o dai după tine, că am văzut că ești un băiat calm, trebuia să insiști mai mult.

Gabriel: Eu de când sunt aici cred că am fost destul de bărbat și de câte ori a jignit Daiana, nu numai pe Ella, eu i-am atras atenția. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prietena Ellei, Ana, a ținut să îi spună Daianei că nu a întâlnit, până în prezent, o fată care să jignească atât de mult și care să folosească un limbaj atât de vulgar, moment în care Daiana a reacționat și a atacat-o din nou pe Ella.

Citeste si: Bianca, atacată de Livian: "Mi-am cheltuit banii pe tine." Ce sumă impresionantă a scos din buzunar concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Daiana: Nici eu, în viața mea, nu am întâlnit o femeie căreia să nu îi ajungă un singur bărbat și să caute atenția la 10 bărbați în același timp. Să spună că iubește un bărbat, dar ea să caute atenția altora. Îmi pare rău. Cu mâna pe inimă vă zic.

Citeste si: Ella, prima reacție după ce Jador a vorbit despre iubirea sa imposibilă: „Există înfrângeri...”