Găbiță de la Craiova, noi detalii despre starea sa de sănătate: "Am o problemă la..." Ce se întâmplă acum cu fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 09 sep 2020, 16:01
Gabiță de la Craiova, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

După ce a părăsit competiția Puterea Dragostei motivând că are probleme serioase de sănătate, acum, Găbiță de la Craiova a oferit noi informații în legătură cu acest subiect. Cum se simte?

Găbiță de la Craiova a venit la Puterea Dragostei pentru a-și întâlni sufletul pereche, dar a fost nevoit să părăsească destul de repede emisiunea, totul din cauza unor simptome neplăcute cu care s-a confruntat încă din primul moment în care a ajuns în Turcia.

Găbiță de la Craiova a oferit noi informații referitoare la starea sa de sănătate

Găbiță de la Craiova a părăsit competiția Puterea Dragostei la scurt timp după ce a intrat în emisiune pentru a le cunoaște pe fetele din casă.

Acesta nu a fost eliminat în urma votului, ci s-a întors în România din cauza unor probleme de sănătate. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a povestit atunci că amețelile puternice din timpul filmărilor și stările de rău l-au pus serios pe gânduri, motiv pentru care a decis că, pentru o perioadă, cel mai bine ar fi să se pună pe primul loc și să meargă urgent la medic.

Citeste si: Mariana l-a luat la rost pe Gabita de la Craiova! L-a pus sa-i spuna de ce nu si-o doreste! Dialog incredibil

''Imi pare foarte rau, mai ales ca este vorba despre o problema de sanatate. Chiar aveam de gand sa fac o pauza. Ma gandeam foarte des la decizia asta pentru ca au fost momente in care ma simteam foarte slabit.

Da, toata saptamana si din cauza asta nu am putut... am avut simptome de ameteala. Ceva cervical am inteles ca este, am doua vene infundate si nu mi se oxigeneaza creierul, pe stanga si pe dreapta'', spunea Gabiță de la Craiova după eliminare.

Citeste si: Gabita de la Craiova a facut anuntul! Cu cine vrea un cuplu la Puterea dragostei: "Am ajuns la concluzia ca..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Întors în țară, acesta și-a făcut mai multe investigații, iar acum, la câteva săptămâni distanță, fostul concurent de la Puterea Dragostei a dat asigurări că se simte bine și că nu există motive de îngrijorare.

"Am o problemă la urechea internă de la boxă, îmi dă un dezechilibru, dar o să îmi revin.", i-a răspuns Găbiță de la Craiova unui urmăritor de pe instagram care a cerut informații referitoare la starea lui de sănătate.

Citeste si:  Găbiță de la Craiova vrea să fie noul Jador de la Puterea Dragostei! Dezvăluiri despre noul concurent

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.