Un nou concurent, Gabita de la Craiova, a intrat in casa "Puterea dragostei"! Canta manele, ca Jador! Uite ce melodie le-a interpretat fetelor VIDEO EXCLUSIV

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 05 aug 2020, 12:47

Gabita de la Craiova, noul Jador de la Puterea dragostei! Un nou concurent, Gabita, a intrat in casa Puterea dragostei. El canta manele, ca Jador.

Gabita de la Craiova, noul Jador de la Puterea dragostei! Gabita a incercat sa le impresioneze pe fete inca de la prima aparitie, interpretandu-le o manea.

Acestea au parut impresionate. In primul sezon un alt interpret, care intre timp a ajuns celebru, Jador, intra in casa.

Necunoscut publicului larg la inceput, Jador a ajuns, datorita prezentei la "Puterea dragostei", unul dintre cei mai cautati artisti de manele din tara pentru evenimente!

Cine stie, poate si pentru Gabita participarea la "Puterea dragostei" va reprezenta o rampa de lansare si isi va face si el un nume in lumea manelelor!

Gabita de la Craiova, noul Jador de la Puterea dragostei!

Gabita de la Craiova, noul Jador de la Puterea dragostei! Imbracat festiv, Gabita pare sa fi atras atentia fetelor inca de la aparitie.

Mai ales ca le-a si interpretat acestora o manea, ele primind piesa foarte bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ramane de vazut pe cine va pune ochii Gabita, avand in vedere ca show-ul "Puterea dragostei" sezonul 3 este abia la inceput si are destul timp pentru a-si forma o parere despre

toate fetele singure din casa.

Citeste si: Cristian Comănici, pus la zid de prietenii virtuali: "Multă lume mi-a sărit în cap că ascundeam..."

Citeste si: Nicos de la "Puterea Dragostei", transformare incredibilă. Cum arăta când avea 132 de kilograme?

Citeste si: Ale a spus totul despre relația cu Cristian Comănici: "Este un bărbat în toată firea și..." Formează un cuplu?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.