Gabriel a spart usa cu pumnul de nervi. La ce s-a ajuns! "Am scapat de Fernando si am dat de tine!"

Autor: L.S.
Actualizat: 27 ian 2021, 03:40

Tensiunile dintre Daiana si gabriel au atins cote greu de imaginat. Concurentul Puterea dragostei a spart usa cu pumnul de nervi.

O gluma nevinovata a dus la o explozie de nervi inimaginabila intre Gabriel si Daiana. Tanara l-a murdarit cu ciocolata pe obraz pe fostul ei iubit, iar de aici pana la gesturi violente au mai fost doar cativa pasi.

Cei doi sunt departe de a fi neutri unul fata de altul, iar fosta lor relatie nu pare sa fie un motiv suficient ca cei doi sa isi arate respect sa sa isi lase orgoliile de-o parte atunci cand vad ca incep sa se enerveze unul pe celalalt.

Mandria, orgoliul, convingerile personale sunt lucruri care conteaza mai mult acum pentru amandoi, iar razboiul care a inceput intre ei este unul extrem de periculos si de nedorit. Cu speranta ca Gabriel si Daiana vor invata si se vor matruriza in urma acestor intamplari, telespectatorii pot sa ii urmareasca in continuare.

Astazi, cei doi fosti iubiti au ajuns sa se scoata reciproc din sarite, incercandu-si limitele! Daiana a plans in culise, iar apoi l-a infruntat cu vorbe reci pe Gabriel, iar el a arungat cuvinte jignitoare si a afirmat ca a avut o alta relatie in timp ce

era cu Daiana, doar ca sa o raneasca pe ea. Gabriel a recunoscut ulterior ca si-a dorit sa o faca sa sufere pe Daiana si ca a spus acele lucruri care nu sunt adevarate, iar Daiana a afirmat si ea ca nu l-a iubit niciodata pe Gabriel, in incercarea de a-i raspunde cu aceeasi moneda si a ii provoca suferinta.

Aceste reactii nu au fost suficiente ca cei doi sa se opreasca si au dus conflictul la alt nivel! Amandoi au pus paie pe foc, iar totul a culminat cand Daiana a spus ca" am scpat

de Fernando si am dat de tine!"

Gabriel si-a pierdut controlul si dupa un sir de reprosuri pe care un om cerebral nu le-ar face niciodata, tanarul si-a varsat furia pe o biata usa! Un pumn al lui Gabriel a zdobit usa din decor!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In lipsa autocontrolului, Gabriel s-a dus la baie, unde si-a dat seama ca nu a facut deloc bine si, privindu-se in oglinda, tanarul a avut revelatia ca el a iubit-o de fapt pe Daiana, chiar daca nu i-a spus ei niciodata.

Ne dorim ca acest fel de comportament sa fie doar un exemplu negativ pentru oricine si sa nu fie repetat sau imitat de cei care urmaresc emisiunea Puterea dragostei.

Iata reactia lui Gabriel dupa ce a zdobit usa cu pumnul:

Citeste si: Daiana acuzata de furt, Gabriel nevoit sa plateasca! Ce explicatie a dat Daiana

Citeste si: Jador a spus totul despre bataia pe care a luat-o la mare. Cine i-a atacat pe artist si pe Mario Fresh

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Daiana după scenele de violență din emisiune? Andreea Mantea a făcut anunțul

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.