Gabriel Cotabita a demonstrat ca miracolele se intampla atunci cand iubesti viata! Si-a revenit complet si le-a trimis un mesaj si fanilor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2021, 13:15

Medicii erau extrem de rezervati in privinta starii lui de sanatate si foarte putini mai aveau sperante ca isi va mai reveni!

Acum, artistul le trimite primul mesaj celor care s-au rugat si l-au sustinut cat el era pe patul spitalului. Iata mesajul video!
„Dragii mei, ma bucur ca am ocazia sa vorbesc cu voi in acest moment!”

Asa incepe Gabriel Cotabita primul mesaj adresat fanilor sai, dupa perioada dificila prin care a trecut. Miracolul s-a produs pentru artistul Gabriel Cotabita, care a fost la un pas de moarte!

Cantaretul a postat mesajul de multumire aseara, pe pagina sa de socializare.

De altfel, ieri si-a lansat oficial si primul videoclip de cand a iesit din spital. Titlul piesei este extrem de sugestiv: „O zi linistita.” Artistul a realizat piesa impreuna cu Matteo, alaturi de care apare in clip.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aparitia lui Gabriel Cotabita este extrem de energica! Doar faptul ca a slabit

ne reaminteste de faptul ca in urma cu 5 luni era internat la Terapie Intensiva, dupa ce a fost gasit in stop cardio-respirator, inconstient, intr-o sala de fitness a unui hotel din Capitala. O luna mai tarziu, Cotabita era transferat de la Spitalul Floreasca la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare. Cantaretul a fost externat pe 16 iulie, dupa 27 de zile de tratament.

 

Taguri: