Gabriel Cotabita:  “Asta inseamna sa ai vointa!”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 iul 2022, 07:30

Temutul jurat a slabit 22 de kilograme in timpul filmarilor pentru “KIDSing”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16771179/1/media-141587236490792100.jpg
“Asta inseamna ca ai vointa. Te inteleg foarte bine. Ti-o spune unul care de la auditii si pana acum a slabit 22 de kilograme”, a spus Gabriel Cotabita.

“Mama este bucatar-sef, iar tata este cofetar la aceeasi unitate”, a explicat Catalin motivul pentru care, in trecut, a avut niste kilograme in plus. Aceasta “dezvaluire” a constituit motivul pentru care prezentatorul “KIDSing”, Dan Bordeianu, dar si jurata Antonia, s-au  autoinvitat la Catalin acasa.



In familia Turbatu, toata lumea canta: mama, tatal, unchiul, dar si verii lui Catalin, care isi exerseaza talentul muzical la nunti, botezuri si alte evenimente.

“Imi place foarte mult pe scena, imi place sa vad cum ma aplauda publicul… Feeling-ul acesta nu se compara cu nimic. Cand sunt pe scena nu am emotii. Sunt acolo, trup si suflet”, a spus Catalin.

Cum s-a descurcat  Catalin Turbatu in fata juriului si a publicului si cine a castigat cea de-a sasea semifinala “KIDSing”, urmand sa mearga in Finala, aflati urmarind duminica, de la
21:30, show-ul “KIDSing”, la Kanal D!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.