Gabriel Cotabita, consilier psihologic in sitcomul "Fetele lu’ Dom’ Profesor"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:59

In aceasta saptamana, in serialul "Fetele lu’ Dom’ Profesor", de la Kanal D, isi face aparitia in calitate de invitat special, Gabriel Cotabita.

Cantaretul va interpreta alaturi de actorii sitcomului, rolul unui prieten care-l sfatuieste pe Tinel, profesorul de filosofie (interpretat de Catalin Catoiu), aflat intr-un impas. Despre propunerea de a juca in acest sitcom, artistul ne-a declarat ca o prietenie veche de 20 de ani l-a adus in acest proiect.

"Am plecat de la o prietenie veche, de peste 20 de ani, care ma leaga de Catalin Catoiu (n.r.: actorul care-l interpreteaza pe Tinel, profesorul de filosofie).

Am o aparitie episodica, in serialul "Fetele lu’ Dom’ Profesor", unde imi joc propriul rol, sunt eu insumi si imi arat calitatea extraordinara de a asculta oamenii, de a intra in vibratie cu ei. Le ascult supararile si le ofer sprijin. Eu voi fi un fel de consilier psihologic al personajului Tinel din serial", a spus Gabriel Cotabita.

Pe Gabriel Cotabita il puteti vedea miercuri, 26 martie, de la ora 21.15,
in sitcom-ul" Fetele lu’ Dom’ Profesor", la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.