Gabriel Cotabita: "Din pacate, meseria asta nu ia prizonieri. Face numai victime!"

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:43

Gala a treia a show-ului "KIDSing" a fost numita, in gluma, "Gala ranitilor", de catre juratul Gabriel Cotabita, pentru ca unii dintre concurenti s-au confruntat cu probleme de sanatate, ce le-ar fi putut periclita prestatia in fata juratilor.

Copiii au reusit sa depaseasca impasul, eforturile lor de a interpreta corect piesele fiind observate doar de profesionistii din juriu, Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita. Din cauza unei laringite, Larisa Ailoaei (11 ani), din Botosani, a avut o pauza vocala de sapte zile si a urmat, timp de patru zile, tratament cu un antibiotic foarte puternic.

" Piesa mi-a placut foarte mult, am invatat-o repede, dar am emotii din cauza problemei vocale.

Sper sa trec cu bine de momentul acesta dificil. Si rochita rosie, cu franjuri, pe care mi-au ales-o stilistii <"kidsing">mi se pare foarte potrivita pentru piesa", a declarat Larisa, inainte de a urca pe scena pentru a canta piesa "I Have Nothing" de Whitney Houston.

Si concurenta Diana Andronic, din Onesti, a avut o problema similara, dar asta nu a impiedicat-o sa ii provoace juratului Gabriel Cotabita o reactie admirativa" Ai una dintre cele mai interesante voci.Vocea

ta mi-a placut si la auditiile KIDSing, dar acum ai avut un moment de indispozitie vocala
", i-a spus acesta." Azi a fost gala ranitilor. Din pacate, meseria asta nu ia prizonieri. Face numai victime!", a adaugat cel mai exigent jurat "KIDSing".

Nu ratati duminica, de la 21:30, o noua editie" KIDSing", show-ul care imbina cele mai spectaculoase voci de copii cu emotia legaturilor de familie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.