Gabriel Cotabita:”Tu n-ai simtit textul deloc!”

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 24 aug 2021, 17:35

In cea de-a doua semifinala “KIDSing”, competitia pare tot mai stransa, iar replicile Juratilor sunt din ce in ce mai dure.

Milena Ordean Tanasa, din Roman, este una dintre concurentele favorite ale concursului. Aceasta  s-a remarcat la Auditiile care au avut loc la Piatra-Neamt, pe acordurile piesei trupei Cargo, “Ziua vrajitoarelor”.  In cea de-a doua semifinala, Milena va interpreta “Nunta”, cunoscuta melodie a formatiei Phoenix.

Dupa momentul artistic, in momentul jurizarii, Gariel Cotabita a taxat-o pe Melisa, reprosandu-i ca a “strigat” toata melodia.

“Rock-ul nu inseamna numai o atitudine de strigator.

Ai reusit performanta greu de egalat; aceea ca nu ai avut nuante absolut deloc. Tu n-ai simtit textul deloc!”, i-a spus Gabriel Cotabita concurentei.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16768980/1/media-141327820302041100.jpgDincolo de aprecierile Juriului, Milena s-a bucurat din plin de experienta traita pe scena si de transformarile prin care a trecut pana la aparitia ei in Gale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

“Fiind vorba de o nunta de rockeri, stilistii show-ului mi-au propus o tinuta rock, cu stilizari inspirate din portul popular romanesc.

Inclusiv dansatorii care ma vor insoti pe scena vor fi costumati in ton cu tema piesei. Va fi spectaculos!”
, a povestit Milena.

Cum s-a incheiat discutia aprinsa intre Jurati, dar si care a fost verdictul final, veti afla miercuri, 15 octombrie, urmarind emisiunea “KIDSing”, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.