Gabriel Dorobantu, MEREU SURPRINZATOR! Vezi MOTIVUL pentru care a disparut din lumina reflectoarelor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 00:50

Invitat in platoul emisiunii Drept la tinta celebrul cantaret Gabriel Dorobantu a vorbit despre motivele ce l-au determinat sa paraseasca Bucurestiul in urma cu 13 ani.

"Nu m-am ascuns. Am plecat de 13 ani din Bucuresti. Am plecat in momentul in care am vazut ca aici nu mai sunt flori la ferestre si deja se pun termopane la geamuri. Am renuntat la viata tumultoasa si e foarte bine unde m-am retras. Insa bineinteles, de fiecare data cand este nevoie de mine revin la emisiuni, vin la spectacole si cu aceeasi bucurie cant despre iubire".

El a marturisit ca nu i-a fost teama ca, daca va lua aceasta decizie, va fi sters din constiinta publicului.


"Nu mi-a fost teama cand am plecat din Bucuresti ca ma voi rupe de aceasta lume. Nu sunt foarte departe si ma gandesc ca am ramas cat de cat in constiinta publicului si in atentia televiziunilor. Atunci cand ai repertoriu si cand ai ce sa spui nu iti este teama. Lumea a continuat sa ma caute".

Tinand cont ca si alti artisti din generatia de aur au decis sa paraseasca Bucurestiul pentru alte orase mai mici, Gabriel Dorobantu a tinut sa precizeze ca aceasta nu a fost o moda, ci o alegere a fiecaruia.


"Nu cred ca asa a fost moda. Cred ca asa au simtit nevoia. cred ca au avut aceasta posibilitate. Bucurestiul a devenit un oras aglomerat. Fiecare hotaraste in viata ce are de facut".

Intrebat cum se mentine in forma, Gabriel Dorobantu a raspuns glumind.

 

Taguri: