Gabriel este din nou fericit. Ce a apărut pe pagina lui de instagram?

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 23:50
video Foto(4)

Gabriel este din nou fericit. După o perioadă dificilă, concurentul de la "Puterea Dragostei" pare că și-a găsit liniștea.

Gabriel este din nou fericit.  Relația cu Daiana a fost una controversată, presărată cu conflicte puternice, însă se pare că acum, Gabriel a trecut peste despărțirea de fosta iubită și are din nou motive să zâmbească. 

Citeste si: E totul gata intre Ramona si Livian! Care este cauza

Gabriel este din nou fericit. Ce a apărut pe pagina lui de instagram?

Coincidență sau nu, la scurt timp după ce Ramona a pus la story o fotografie cu Gabriel, acesta a postat un mesaj pe instagram care lasă loc de interpretări. Este Ramona motivul pentru care Gabriel este din nou fericit?

"Oricine te poate face să zâmbeși, dar nu oricine te poate face fericit. Fă-mă fericit!", a fost mesajul pe care Gabriel de la "Puterea Dragostei" l-a postat pe contul personal de instagram.

Având în vedere că și-a propus să o cucrerească pe Ramona, iar în ultima vreme au fost tot mai apropiați, șansele ca cei doi să formeze un cuplu sunt foarte mari, iar susținătorii lor așteaptă cu nerăbdare ca cei doi să facă anunțul.

Citeste si: Gabriel, hotărât să o cucerească pe Ramona. Ce i-a spus când credea că nu îl aude nimeni?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ramona și Gabriel nu se mai ascund. Cum au fost surprinși în afara emisiunii?

Ramona și Gabriel nu se mai ascund. Cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" sunt din ce în ce mai apropiați, iar acum au fost surprinși din nou împreună.

Ramona și Gabriel nu se mai ascund. Dacă în timpul emisiunii se tachinează, iar Ramona pare aproape imposibil de cucerit, se pare că atunci când camerele de filmat se opresc, cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" sunt foarte apropiați.

Cum au fost surprinși acum?

Gabriel a format., pentru o perioadă scurtă de timp, un cuplu cu Daiana, însă cei doi au descoperit pe parcurs că nu se potrivesc atât de bine, motiv pentru care au luat decizia de a se separa, între ei existând acum doar o relație de prietenie. Astfel, Gabriel s-a reorientat și acum face eforturi mari pentru a o cucreri pe Ramona.

Concurenta de la "Puterea Dragostei" nu este convinsă că sentimentele lui Gabriel sunt reale, așa că îl ține la distanță.

Chiar dacă în emisiune Ramona îl atacă pe Gabriel și îi pune la îndoială sentimentele, se pare că atunci când nu mai sunt în casa "Puterea Dragostei", cei doi concurenți nu ezită să petreacă timp împreună. Ramona a postat un story pe contul personal de instagram în care apare în pat, alături de Gabriel. 

Citește continuarea aici.

Citeste si: Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții au aruncat bomba: „S-au...”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.