Gabriel joaca la mai multe capete! O place pe Ella: "Nu te-am vazut niciodata ca astazi!" Cum a reactionat Ramona

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 20 iul 2020, 12:09

Gabriel este foarte atras de Ella! Tinuta de astazi a concurentei a incins imaginatia baietilor! Ce reactie a avut Ramona, cand Gabriel a complimentat-o pe Ella

Gabriel a fost mereu atras de Ella, iar asta nu e nicio noutate! Insa Ella a reusit sa il seduca astazi pe concurentul Puterea dragostei.

In ultima saptamana de competitie, dragostea este in aer si concurentii sunt pe ultima suta de metri. Cine cu cine va face cuplu dupa competitie? Ce prietenii se vor pastra si care se vor destrama? Acestea sunt intrebari la care putem doar sa intuim raspunsurile, insa astazi Ella i-a atras cu adevarat atentia lui Gabriel!

"Nu te-am vazut niciodata ca azi! Pentru ce te-ai imbracat tu astazi asa?", i-a spus Gabriel Ellei, cu un zambet care arata clar cat de mult ii place ceea ce vede.

De aici au inceput comentariile, iar reactia Ramonei nu a intarziat sa apara!

Citeste si: Ramona a aruncat bomba: "O să stau la Livian!" Ce se întâmplă între ei? Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" ASTAZI, de la 11:00 și 17:00

Citeste si: Ramona, în lacrimi după ce a fost jignită de Ella. Incredibil ce a putut să îi spună. Toată casa e acum împotriva Ellei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Geloasa sau doar curioasa de ce poate urma, Ramona a comentat reactia lui Gabriel, apoi a trecut si la Livian. Insa Ella le-a atras baietilor si atentia si privirile, asa ca nimeni nu a mai contat cand Ella a dat raspunsurile.

Iata materialul video

Citeste si: Ramona si Ligi se ataca dur! Care e motivul rivalitatii dintre cele doua? "O dai urat cu mine!"

Citeste si: Se dau cartile pe fata! Ligi s-a folosit de Gabriel? "Nu v-am vrut pe niciunul! Vedeti-va de treaba!"