Gabriel, noul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de parintii sai! Iata cat de mult le seamana si ce relatie frumoasa au!

Autor: D.I.
Actualizat: 27 feb 2020, 14:42
video Foto(11)

Gabriel a intrat recent in casa "Puterea dragostei", hotarat sa o cucereasca pe Ella.

Gabriel, un nou concurent, a intrat in casa "Puterea dragostei"! El a fost rugat sa faca un Top 3 de catre fete, ca de obicei.

Tanarul a dansat cu Berna, dar si-ar fi dorit sa danseze cu Ella. Ea e cea pentru care a intrat, lipsind insa in emisiunea de astazi "Puterea dragostei".

Intrebat daca are emotii, Gabriel a raspuns ca nu are si mai mult decat atat le-a dezvaluit fetelor ca practica fotbal de performanta.


Acesta a fost provocat de concurente sa faca un top trei cele mai indragite fete, iar acesta a mentionat ca cele care i-au atras atentia sunt Ella, Berna si Andreea Pirui.

Gabriel nu s-a sfiit sa le impartaseasca fanilor sai din mediul virtual, imagini inedite in care apare la bordul masinii sale de fite. Se pare ca tanarul conduce in Romania, un model de Volkswagen.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gabriel a declarat la intrarea sa in casa "Puterea dragostei", ca a venit hotarat sa isi intalneasca jumatatea ideala si este dispus sa reziste oricat de mult timp va fi nevoie, chiar daca asta presupune sa stea departe de familie.

Iata ce relatie frumoasa are tanarul Gabriel cu parintii sai, carora le seamana foarte mult si pe care ii adora:

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.