Gabriel Oprea apelează la cosmeticiana soției pentru îngrijirea sprâncenelor: ”Nu îmi dau lacrimile la pensat”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 21 nov 2023, 11:12

Gabriel Oprea vorbește despre pensat

Sursa: Captură Kanal D/ Bogdan Păcurar

Gabriel Oprea, fostul ministru al Apărării Naționale, nu spune ”nu” atunci când vine vorba de tratamentele de înfrumusețare. Politicianul a explicat cum își îngrijește părul și sprâncenele.

Invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai ”, Gabriel Oprea a pus punct speculațiilor legate de sprâncenele pensate și de culoarea părului său.

Gabriel Oprea explică cum se vopsește

Fostul ministru al Apărării Naționale este extrem de atent la imaginea sa și nu vrea ca vârsta să-și spună cuvântul. Fiind de multe ori ținta glumelor legate de culoarea părului său, Gabriel Oprea nu are nici o reținere atunci când trebuie să vorbească despre acest lucru.

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Gabriel Oprea a explicat cum se vopsește, dar și dacă îi dau lacrimile la pensat.

Citește și: Gabriel Oprea și povestea din controversata lui sufragerie: Dezvăluiri din spatele ușilor închise „Am plecat de la PSD, am vrut să câștige Traian Băsescu...”

Politicianul susține că nu se vopsește, ci folosește un șampon de nuanțare pentru părul grizonat.

Acesta susține că suferă de o boală a părului, boală ce provoacă albirea podoabei capilare și că folosește acest șampon de două ori pe lună.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Folosesc un șampon, nu mă vopsesc. Știți ce înseamnă albirea părului? Albirea părului este o boală a părului, dar sunt două condiții ca să poți să aplici acest șampon.

În primul rând, trebuie să ai păr pe cap și al doilea, să mai ai pigment 10-15% și am. Deci de două ori pe lună mă dau cu acest șampon pentru păr grizonat care are această nuanță ”, a spus Gabriel Oprea, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Politicianului nu-i dau lacrimile la pensat

O altă curiozitate a fost cea legată de sprâncenele lui Gabriel Oprea.

Politicianul nu se sfiește să recunoască faptul că se pensează. Acesta împarte aceeași cosmeticiană cu soția lui și este foarte mulțumit de rezultat.

Gabriel Oprea a dezvăluit faptul că nu merge la un salon de cosmetică, ci soția lui are o cosmeticiană care vine acasă. După ce soția politicianului termină tratamentul de înfrumusețare este și rândul său. Fostul ministru al Apărării Naționale susține că nu-i dau lacrimile atunci când se pensează.

Citește și: Legătura dintre Gabriel Oprea și Miron Cozma: ”M-a rugat să-l împrumut cu niște bani” Ce spune fostul ministru de Interne despre implicarea serviciilor secrete între cei doi

”Soția mea are o cosmeticiană de vreo 20 și ceva de ani, foarte serioasă, care ne vine acasă. În momentul în care termină tratamentul soția mea, urmez și fac și eu tratament, inclusiv se ocupă și de sprâncenele mele.

Nu, nu îmi dau lacrimile la pensat. Cred că este un lucru bun, este normal să te îngrijești ”, a mai spus Gabriel Oprea.

@40deintrebari.kanald Vă dau lacrimile la pensat, domnule Gabriel Oprea? #40deintrebari #gabrieloprea #pensat ♬ original sound- 40deîntrebăricuDeniseRifai