Gabriel Oprea nu mai are sprijinul senatorilor! Vor sa ii dea votul in cazul urmaririi penale

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:51

Nici oamenii alaturi de care a facut si a desfacut guverne nu il mai sprijina. Senatorii se grabesc sa dea votul in cazul urmaririi penale a lui Gabriel Oprea, iar presedintele Senatului ii da lectii in ce priveste coloanele oficiale!

Gabriel Oprea- fost ministru de interne. 1607 deplasari cu coloana oficiala, intr-un regim rezervat de lege exclusiv presedintelui Romaniei si sefilor celor doua camere ale Parlamentului. Presedintele Senatului, al doilea om in stat- vine la slujba cu o Dacie Duster si doi ofiterii SPP. Fara coloana oficiala, desi legea ii da dreptul la un asemenea dispozitiv.

Procurorii au cerut senatorilor sa incuvinteze cererea de incepere a urmaririi penale in cazul lui Gabriel Oprea.

Fostul ministru este acuzat de abuz in serviciu. Anchetatorii sustin ca politia rutiera il insotea pe Oprea chiar si in deplasarile cu vadit caracter privat, la restaurante sau in vizite particulare. Comisia juridica va da un raport in cazul sau martea viitoare, iar soarta i-ar putea fi decisa o zi mai tarziu. Senatorii de la mai toate partidele sustin ca vor vota pentru. Dar greul apasa pe umerii UNPR-istilor. Trebuie sa decida daca isi salveaza liderul sau il dau pe mana justitiei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pare insa ca liderul UNPR vrea sa usureze situatia tuturor colegilor. A trimis o scrisoare catre senatori: „solicit colegilor mei  senatori sa voteze cererea de urmarire penala, pentru a nu se prelungi perioada necesara stabilirii adevarului.”


Pana saptamana viitoare Gabriel Oprea poate veni cu avocatii sa isi studieze dosarul.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.