Gabriela a primit o veste care a daramat-o! Nu a mai putut continua si a iesit din emisiune

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:34

Cu ochii in lacrimi si co o voce sfasiata, Gabriela nu si-a mai putut stapani emotiile dupa ce a aflat o veste cutremuratoare.

Concurenta de la emisiunea "Te vreau langa mine" trece prin momente coplesitoare dupa ce a aflat ca tatal ei este posibil sa traiasca si sa nu fi murit asa cum i-a spus mama ei. Gariela a primit vestea chiar de la prezentatoarea emisiunii care i-a zis ca trebuie sa se pregateasca psihic ca este un domn care vrea sa o cunoasca si care sustine ca a rfi tatal ei bilogic.

Gabriela nu a vrut sa intre in legatura directa cu barbatul care sustine ca ar putea fi fiica lui si vizibil afectata, a inceput sa planga. Prezentatoarea TV si-a dat seama ca ea nu este pregatita astazi pentru un paravan si a rugat-o sa mearga acasa sa se linisteasca si sa revina maine cu ganduri mai bune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.