Gabriela a primit un mesaj tulburator de la barbatul care spune ca ii e tata. Roscata  a izbucnit in lacrimi cand a povestit ce i-a scris acesta pe Facebook. "Cum ar fi sa am si eu o familie?"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:00

Gabriela a trait clipe emotionante in timpul emisiunii atunci cand prezentatoarea emisiunii i-a amintit de cei doi barbati care au pretins pe rand ca pot fi parintele cautat de aceasta, determinand-o sa spere ca in sfarsit isi poate implini visul.

Tanara a marturisit ca Ricardo nu a mai luat legatura cu ea, iar Giovani i-a trimis de curand un mesaj dezamagitor, in care i-a dezvaluit un crud adevar despre situatia lui familiala.

“Ricardo nu a mai dat niciun semn, a dat totul uitarii parca! Giovani era pe punctul de a trimite tot ce inseamna probe pentru testul ADN! Si-a dorit foarte mult sa faca testul!”, a

spus concurenta.

Desi Giovani se aratase dornic sa se supuna testului de paternitate, la sugestia stafului emisiunii, acesta s-a retras, ascunzandu-se o perioada, dupa care a revenit in viata Gabrielei, cu vesti uluitoare. Tanara a fost daramata de continutul mesajelor primite de la cel pe care il banuia ca i-ar putea fi tata. In timpul difuzarii imaginilor cu mesajele primite, Gabriela a fost coplesita de tristete si a reactionat intr-un mod neasteptat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Imi doresc cand o sa am si eu un copil, sa ii ofer toata dragostea de care are nevoie!”